Yritysvastuuohjelma 2020–2025

Suomisen yritysvastuuohjelma määrittää vastuullisuuteen liittyvät teemat ja tavoitteet strategiakaudelle 2020–2025. Ohjelma on hallituksen hyväksymä, ja sen toteutusta seurataan säännöllisesti. Yritysvastuuohjelmassa on neljä teemaa: ihmiset ja turvallisuus, vastuulliset kuitukankaat, ympäristövaikutusten minimointi ja yrityskansalaisuus.

Ihmiset ja turvallisuus

Suomisella työturvallisuus ja henkilöstön hyvinvointi ovat etusijalla. Pyrimme aktiivisesti parantamaan henkilöstön sitoutuneisuutta ja jatkamme erinomaiseen suoritukseen tähtäävän kulttuurin rakentamista. Jatkamme myös turvallisuuskulttuurimme vahvistamista.

Ympäristövaikutusten minimointi

Suomiselle ympäristövastuu tarkoittaa luonnonvarojen tehokasta hyödyntämistä mahdollisimman pienin ympäristövaikutuksin. Pyrimme jatkuvasti vähentämään omasta toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia.

Vastuulliset kuitukankaat

Valikoimiimme kuuluu useita erilaisia vastuullisia kuitukangastuotteita eri käyttötarkoituksiin. Muovittomat tuotteemme ovat biohajoavia, kompostoituvia, vedessä hajoavia tai kierrätettäviä. Tuotteet valmistetaan uusiutuvista kuiduista, kuten viskoosista, puukuidusta, lyocellista, puuvillasta tai bambusta.

Yrityskansalaisuus

Suominen toimii vastuullisesti ja johdonmukaisesti kaikkialla maailmassa. Edistämme vastuullista toimintaa toimitusketjussamme ja koko yhteiskunnassa kunnioittamalla ihmisoikeuksia, olemalla hyvä yrityskansalainen ja minimoimalla oman toimintamme ympäristövaikutukset. Noudatamme kaikessa toiminnassamme tiukkoja eettisiä vaatimuksia.